Sa svojom školom skijanja prisutni smo na provjerenim europskim destinacijama! Kroz našu školu do sada je prošlo nekoliko desetaka tisuća polaznika različitih uzrasta. Hrvatska škola skijanja Žuti mačak organizirana je na našim inozemnim destinacijama: Italija i Austrija. Učenje skijanja u organiziranoj, ovlaštenoj, verificiranoj i certificiranoj školi skijanja je najbrži, najjeftiniji, a što je najvažnije, i najsigurniji način učenja.

Sada kada ste se odlučili za školu skijanja umjesto bezglave, nekontrolirane jurnjave niz padinu, postavlja se pitanje koju školu odabrati.

Benefiti odabira škole skijanja Žuti mačak su sljedeći:

Dvadestogodišnje iskustvo u organizaciji i provođenju škole skijanja.
Ljudski i materijalni potencijal kojim smo spremni pratiti učenike kroz sve njegove skijaške faze, od prvog kontakta sa snijegom do vrhunskih rezultata u natjecateljskom skijanju. Posebnu pažnju polažemo na opremu, koja je najnovija,te je time najsigurnija i omogućuje učenje po najsuvremenijim tehničkim standardima.
U školi skijanja primjenjujemo iskustva prikupljena u natjecateljskom skijanju kroz rad Ski kluba Žuti mačak, koji je dao mnoge nacionalne i međunarodne pobjednike u mlađim dobnim kategorijama.
Djeci omogućujemo da se kasnije uključe i u organiziranije skijanje u klubu te iz tog razloga svakom djetetu pristupamo individualno, da nam slučajno ne promakne neka buduća Janica ili Ivica.
Školu skijanja izvode licencirani učitelji skijanja. Sigurni smo da ste odlučili koju školu odabrati, skije na rame i vidimo se na stazi.