Prije 20 godina postojao je jedan stari žuti mačak i ideja o vrhunskom sportskom odmoru. Danas Žuti Mačak djeluje kao putnička agencija, trgovina sportske opreme, servis i rent ski i bike opreme, kiteboarding škola i verificirani centar specijaliziran za dječje sportske programe.

Putnička agencija Žuti Mačak već 20 godina pomaže svojim klijentima u organizaciji poslovnih putovanja, kongresa, seminara, stručnih savjetovanja i team buildinga u zemlji i inozemstvu.

Bilo da se radi o putovanju na određenu destinaciju, adrenalinskom team buildingu ili najmu broda, Za Vas organiziramo svaki dio putovanja i događanja. Naša najbolja referenca su dugogodišnji klijenti i dobro ime agencije Žuti Mačak, za koje ste, vjerujemo, već čuli. Agencija Žuti Mačak nudi fleksibilne putničke usluge na najvišem nivou stručnosti, vrijednosti i standarda. Naš cilj je pojednostaviti i ubrzati proces organizacije i realizacije poslovnih putovanja, imajući uvijek u prvom planu individualne potrebe klijenata. Naša usluga uključuje sve što Vam treba za dobru organizaciju poslovnog putovanja. Za Vas ćemo rezervirati avio karte ili organizirati autobusni prijevoz za učesnike. Surađujemo s više od 40000 hotela u zemlji i svijetu u kojima Vam možemo ponuditi smještaj, ali i organizaciju kongresa i seminara, te dodatne usluge poput najma tehnike, kotela, svečane večere i organizacije slobodnog vremena za učesnike (izleti, kazališne predstave, razgled grada, posjete muzejima i sl.). Ukoliko pak želite organizirati kvalitetan i zanimljiv team building, zajedno s Vama razradit ćemo tematske programe poput eno-gastro programa, jedrenja, skijanja, raftinga ili kajakinga. Bilo da se radi o Vašoj ili našoj ideji, jamčimo da će razrada i funkcioniranje putovanja biti na zavidnoj razini, te da će Vaši poslovni partneri ili zaposlenici ovo iskustvo pamtiti još dugo.

No prije nego krenete na putovanje, svakako posjetite našu trgovinu sportske opreme Žuti Mačak i opremite se za sve zimske i ljetne aktivnosti. U ponudi imamo isključivo vrhunske sportske brandove, a za vas stalno pripremamo akcije i sniženja. Naši prodavači pomoći će vam pronaći i odabrati odgovarajuću opremu za sport, bilo da se radi o biciklizmu, skijanju, kitesurfingu ili planinarenju.

Kad vašoj skijaškoj ili biciklističkoj opremi zatreba održavanje, s punim povjerenjen obratite se našem Žuti Mačak servisu. Osim što ćemo vašu opremu pripremiti za zimske i ljetne aktivnosti, u sklopu servisa možete i iznajmiti sve što vam fali za vrhunski sportski odmor!

Žuti Mačak – vaš brand za sport već 20 godina!