Salomon skije X S/Max Blast + vez X12 TL 18/19

6,799.00 kn uključ. PDV

Očisti
Categories: , SKU: N/A

Opis

Ako volite brzo i precizno skijanje, Salomon skije X S/Max Blast + vez X12 TL idealan su izbor za Vas!

Značajke:
Edge Grip – Konstrukcija Edge Amplifier prenosi 100% vaše energije na rub, za neusporedive performanse i najbolje prianjanje uz rub.

Preciznost – Moderan oblik s kompaktnim vrhom poboljšava duljinu kontakta, to vam pomaže da brže i preciznije savladate zavoje na padinama.

Stabilnost pri brzini – Potpuni ABS sidewall u kombinaciji s Woodcoreom i ojačanim duplim titanalom pruža maksimalnu snagu i stabilnost na rubovima od vrha do kraja skije.

Tehnologije:
Full Ash Woodcore – Inspirirana je Racw- Woodcore, skijaška jezgra Full Ash Woodcore daje skijama veću stabilnost, okretnost i fleksibilnost.

Double TI – Dvostruki sloj titanala, jedan sa obje strane jezgre. Ovakva konstrukcija poboljšava prijenos snage i stabilnost rubnika dok se nalazite u različitim snježnim uvjetima.

Edge Amplifier – Redizajnirano, potpuno novo oblikovano sučelje skija koje omogućava da prenosite svoju energiju direktno na rubni dio za potpuno i neusporedivo prianjanje. Pruža snagu rubovima i pojačava vaše skijaške senzacije.

Pulse Pad – Gumeni omotač Smooth – Sloj gume na rubovima i u kritičnim zonama skija, za apsorpciju vibracija i dulji životni vijek skija.

Tail Protector – Povećana dugovječnost skija: održavanje skija vizualno atraktivnim i nakon intenzivne uporabe.

Dodatne informacije

Težina 6 kg
Dužina skija

Proizvođač

Boja