Akcija!

Salomon pancerice S/PRO SUPRA BOA 95 W GW (23./24.)

357.50  (2,693.58 kn) uključ. PDV

Očisti
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Categories: , , SKU: N/A

Opis

Salomon pancerice S/PRO SUPRA BOA 95 W GW (23./24.)

su dizajnirane kako bi vam olakšale prilagodbu uporišta i performansi tijekom dana, Salomonove Supra BOA 95 izazivaju tradicionalne konstrukcije čizama kako bi vam pružile novi standard savršenog pristajanja. S BOA® Fit sustavom nudi dosljednije omatanje stopala za veću udobnost i kontrolu na padinama.

Specifikacije

ŠKOLJKA: poliuretan
Materijal postojane gustoće koji osigurava savršeno omatanje, pouzdanu progresivnost i dobar prijenos snage.

LJUSKA: Custom Shell HD
Custom Shell HD proces donosi brzu personalizaciju donjeg dijela prtljažnika za 10 minuta. Konstrukcija tankih stijenki i novi materijali omogućuju da stopalo bude bliže školjki.

ŠKOLJKA: Sensifit Mesh
Alveolirani PU umetak, koji se nalazi na unutarnjoj strani školjke, čini izuzetno lakim ulazak. U kombinaciji s BOA® Fit sustavom, pojačava osjećaj omatanja pri zatvaranju.

ŠKOLJKA: BOA® Fit System
BOA® Fit System pruža mikro-podesivo, precizno pristajanje projektirano za rad u najtežim uvjetima.

MANŽETA: Poliuretan
Materijal postojane gustoće koji osigurava savršeno omatanje, progresivnost i dobar prijenos snage.

MANŽETA: Power spine
Ova metalna ploča povezuje manžetu i školjku kako bi pružila snažnu potporu leđima, progresivni odskok iz zavoja i snažno savijanje prema naprijed bez obzira na snježne uvjete.

MANŽETA: Custom Shell HD
Custom Shell HD proces omogućuje monterima čizama da personaliziraju donji dio ili manžetu čizme u 10 minuta, dok konstrukcija tankih stijenki i novi materijali drže stopalo bliže njemu.

PODLOGA: Moj CustomFit 4D Sport
Unaprijed oblikovana sportska podstava za odlično uporište i trenutno pristajanje. Udobne pjene i vanjski položaj Talyn® tkanine olakšavaju prilagodbu, dok elastična kutija za prste daje više prostora za prednji dio stopala.

PODSTAVA: Lagana² podloga
Blago oblikovana, lagana podloga od posebnih, lakših pjena.

TRAKA: Zašrafljen čičak 45 mm
Ovaj remen debljine 45 mm čvrsto drži stopalo na mjestu i optimizira prijenos snage. Lako se uklanja ili mijenja jer se pričvršćuje pomoću dva vijka.

JASTUCI: Gripwalk unaprijed montiran ISO 23223
GripWalk jastučići su unaprijed montirani i njihov specifičan oblik nudi poboljšanu udobnost hodanja i bolje prianjanje bez obzira na uvjete.

PODEŠAVANJE: Vijčani BOA® Fit sustav
BOA® Fit System pruža mikro-podesivo, precizno pristajanje projektirano za rad u najtežim uvjetima. Također nudi vrhunsko držanje pete i kontrolu od ruba do ruba.

PRILAGODBA: Kompletna usluga
Kopče, nazubljena ploča, remen i prevelika osovina mogu se zavrnuti tako da je rastavljanje čizme jednostavno, a monteri čizama mogu lako pristupiti svim dijelovima dok rade na prilagodbi.

KOPČE: 2 aluminijske vijke
Dvije kopče koje se mogu zavrnuti i koje se lako uklanjaju u svrhu postavljanja i popravka.

Dodatne informacije

Težina 5.1 kg
Veličina pancerica

, , ,