Rollerblade role Macroblade 90 W neutral gray/paradise pink

1,549.00 kn uključ. PDV

Očisti
Categories: , SKU: N/A

Opis

Rollerblade role Macroblade 90 se najznačajniji model za nekoga tko želi nadograditi svoje rolanje i rolati malo brže.  Podstava koristi konstruiranu mrežu za dodatnu prozračnost, udobnost čarapa i ima sve jastučiće koji bi trebali učiniti rolanje puno ugodnijim. Aluminijski okvir dodaje više prijenosa snage i trajnosti. Sustav zatvaranja jednostavan je za upotrebu i osigurava stopalo kako bi se maksimaliziralo stajanje i udobnost.

ZNAČAJKE:

  • FLEX I LATERALNA PODRŠKA idealna je u strukturi Macroblade. Viša manžeta pruža dodatnu stabilnost koja pomaže u ravnoteži i sigurno drži stopalo tijekom koraka.
  • UDOBNA ATLETSKA CIPELA INŽENJERIRANA MREŽASTA GORNJA ima podstavke u području jezika i gležnja za ublažavanje stopala. Kopča, sigurnosni remen i zatvarač od čipke osiguravaju stopala dodatnom prozračnošću.
  • OKVIR TWINBLADE ALUMINIUM 11 “izdržljiv je i pomaže držanju klizača bliže tlu svojim niskoprofilnim dizajnom za poboljšanu brzinu, ravnotežu i stabilnost.
  • ROLLERBLADE PERFORMANSE KOTAČI 90mm / 85A kotači savršeno kombiniraju brzinu i kontrolu. Okretanje SG9 ležaja je superiorno i pomaže u osiguravanju odgovarajuće brzine.

Dodatne informacije

Težina 5.1 kg
Proizvođač

Namjena

Veličina rola