Akcija!

Fischer Skije RC4 WC SC CB Yellow Base + vez RC4 Z13 FF B85 19/20

6,090.00 kn 3,654.00 kn uključ. PDV

Očisti
Categories: , SKU: N/A

Opis

Fischer skije RC4 WC SC CB Yellow Base. Profesionalna slalomska skijaška utrka uključuje svo naše iskustvo u Svjetskom kupu. Žuta podloga označava komponentu na Svjetskom kupu, uključujući ploču s Curv booster-om, za držanje apsolutno precizne linije u zavojima velike brzine.

Uspjeh dolazi iz njegove geometrije. Proizvođač svjetskog prvaka oslanja se na uspješan koncept: 122-68-103. To je savršen bočni rez u slalomu, koji omogućuje polumjer od 13 m. Za agresivne, kratke zavoje. 

Ploča CURVE BOOSTER osigurava savršeno savijanje skija. Kontakt snijega – koji je presudan u skijanju – optimiziran je kao rezultat i dovodi do izravnog prijenosa snage. To znači da energiju koju koristi skija apsorbira izravno bez ikakvih gubitaka. Svojom atraktivnom i minimalističkom površinom WC SC nije samo najbrža skija na planini, a dizajn svjetske klase čini ležanje skije na snijegu najpoželjnijim.

Konstrukcija RC4 Z13 Freeflex vezova temelji se na dizajnu vezova iz Svjetskog kupa. Ubrzanje se može osjetiti u svakom zavoju, jedinice za pete i nožne prste pokreću se sa savijanjem skija i prirodno se savijaju. Omogućuju na taj način brzo skijanje i brzu reakciju na skijama.

Dodatne informacije

Težina 6 kg
Dužina skija

,

Proizvođač

Namjena

,