Akcija!

Fischer RC4 The Curv GT RT 168 + vez RSW 13 GW PR

6,890.00 kn 4,823.00 kn uključ. PDV

1 na zalihi

Categories: , , , SKU: 08119-168

Opis

NOVA ŠIRA „CURVE“ SKIJA, ZA OPTIMALNU STABILNOST U SVOKOJ SITUACIJI.

Za optimalnu stabilnost u svakoj situaciji: Curv GT. S iznimno dinamičnim ponašanjem u zavojima zahvaljujući Diagotex ™ i Triple Radius-u, poboljšanom iznimno robusnim Mljevenim Titaniumom. Izvrsno remek-djelo s originalnom bazom Svjetskog kupa slaloma s osnovnim umetcima.

RC4 Curv GT – INOVACIJA

S velikom stabilnošću skija koja može podnijeti bilo koju brzinu u zavoju, Curv GT pruža maksimalnu snagu. Njegov oblik omogućava najučinkovitiji prijenos energije i iznimno dinamičan rad.

RC4 Curv GT – BESKOMPRMISNO STABILNA

Osim maksimalne agilnosti, ova skija nudi optimalnu stabilnost. Izrađena je po svojoj širini od 80 mm, ova skija daje vam apsolutnu kontrolu u bilo kojojem zavoju, u bilo kojoj brzini neograničene performanse.

RC4 Curv GT – NAJBOLJA KVALITETA POD NOGAMA

Sa svojom originalnom bazom Svjetskog kupa, ove skije su tajno oružje. Omogućuju vrhunsku brzinu kako u strmim dijelovima tako i prilikom blažih strmina. Osim toga, osnovni umetci u skije pružaju maksimalnu zaštitu od paljenja donje baze skija.

Fischer RC4 THE CURV GT RT su odlične skije za skijanje sa svim tehnologijama koje se koriste u skijanju na najvišoj razini i prilagođene vrhunskim i odličnim skijašima, koji od skija očekuju najviše: TRIPLE RADIUS osigurava univerzalnost skije. Prednji dio skije je slalomski za brži ulazak u zavoj. Središnji dio je veleslalomski za stabilnost kod vođenja zavoja, zadnji dio je opet slalomski za agresivan izlaz iz zavoja i bržu pripremu slijedećeg zavaoja. KONKAVNI SIDEWALL omogućava glatko klizanje kroz zavoj i kod veome velikih nagiba skijaša u zavoju. DIAGOTEX ™ poboljšava torzijsku otpornost, skija je po svojoj duljini veoma torzijski stabilna. Skije u seriji CURV imaju PRILAGODLJIV KARAKTER, što znači da skije pri različitim duljinama imaju različite geometrije, a s time i različita svojstva.

Skije THE CURV su osnovale tri legende alpskog skijanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina. Skija je osvojila i ISPO AWARD GOLD WINNER 16l17.

Dodatne informacije

Dužina skija

Proizvođač