Akcija!

Fischer Skije RC4 The Curv DTX RT+ vez RC4 Z12 GW PR

6,090.00 kn 4,263.00 kn uključ. PDV

Očisti
Categories: , , , SKU: N/A

Opis

Fischer RC4 THE CURV DTX RT su odlične skije za skijanje sa svim tehnologijama koje se koriste u skijanju na najvišoj razini i prilagođene vrhunskim i odličnim skijašima, koji od skija očekuju najviše: TRIPLE RADIUS osigurava univerzalnost skije. Prednji dio skije je slalomski za brži ulazak u zavoj. Središnji dio je veleslalomski za stabilnost kod vođenja zavoja, zadnji dio je opet slalomski za agresivan izlaz iz zavoja i bržu pripremu slijedećeg zavaoja. KONKAVNI SIDEWALL omogućava glatko klizanje kroz zavoj i kod veome velikih nagiba skijaša u zavoju. DIAGOTEX ™ poboljšava torzijsku otpornost, skija je po svojoj duljini veoma torzijski stabilna. Skije u seriji CURV imaju PRILAGODLJIV KARAKTER, što znači da skije pri različitim duljinama imaju različite geometrije, a s time i različita svojstva.

RC4 CURV – KONTROLA ZAVOJA Razmislite o tvrdoj, svježe skrivenoj stazi ujutro. Poput kotača na tračnicama. Čisti adrenalin, potpuna snaga i puna koncentracija – “PERFECT CURV”. Ali što je savršen zavoj? Ono što ga čini istaknuto i kako skije moraju biti dizajnirane i izrađene kako bi iskusile savršene performanse zavoja? Ovo su bila pitanja na koja su naše tri skijaške legende Hans Knauss, Mike von Grünigen i Kristian Ghedina imali na umu pri razvoju CURV skija.

Skije THE CURV su osnovale tri legende alpskog skijanja, Hans Knauss, Mike von Grüningen i Kristian Ghedina. Skija je osvojila i ISPO AWARD GOLD WINNER 16l17.

  • Radijus: 16m/171cm

Dodatne informacije

Proizvođač

Namjena

,

Dužina skija

, ,