Akcija!

Fischer Vacuum My Hybrid 100+ Blk/Blk

3,990.00 Kn 3,192.00 Kn uključ. PDV

Očisti
Categories: , , SKU: N/A

Opis

Fischer MY HYBRID 100+ VACUUM FULL FIT je najbolji izbor za savršen dan skijanja. Zahvaljujući novim ženskim kopčama, vrlo lako je zakopčati i otkopčati skijaške cipele. Atraktivan ženski dizajn i toplo krzno u ulošku čini ih jako toplima i ugodnim za nošenje cijeli dan. Ski / Walk sustav omogućuje hodanje i stajanje izuzetno udobno. Vacuum tehnlogija oblikovanja skijaških cipela po Vašim nogama. Cipele su manijenjene za osobe srednjeg ranga znanja skijanja. AFZ (Active Fit Zone) uložak sa flex zonama za savršeni FIT nogu u cipeli i izuzetan prijenos snage, osigurava savršeno uklapanje i dodatno je pojačan kroz novu Puffy – black traku i RCPRo Women kopče.

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“. VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju “””” V “”””. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

  • Boja: black/black
  • Tvrdoća: 100
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Nagib: Borchia F 15 – white
  • Kopče školjke: RC Pro W Buckle
  • Uložak: AFZ Hybrid
  • Širina prednjeg djela: 103mm +/-5mm
  • Veličina: 23,5 / 24,5 … 27,5
  • Čičak kopča: Puffy – black + Terminale white

Dodatne informacije

Veličina pancerica