Električni romobil City Boss RX5

5,990.00 kn uključ. PDV

1 na zalihi

Categories: , SKU: K-1001710

Opis

Električni romobil City Boss RX5 ima sigurni sklopivi mehanizam koji se jednostavno sastavlja i rastavlja do 5 sekundi. Romobil je težine 17,3 kg pa je stoga lako prenosiv i lako se skladišti i sprema. Motor bez održavanja snage 500 W odlično ubrzava i pri opterećenju od 100 kg te će Vas odvesti i na strmiji brijeg. Tipkom na zaslonu možete odabrati između 3 stupnja za ograničavanje maksimalne brzine. Nakon uključivanja romobila uvijek je aktivan najsporiji stupanj – cca 15 km/h – sigurna brzina za vožnju na nepovoljnim vremenskim uvjetima (vjetar). Srednji stupanj je cca 25 km/h – ugodna vožnja, a najbrži stupanj je cca 35 km/h – za vožnju po biciklističkoj stazi, štedi vrijeme. Romobil također ima tempomat, koji održava brzinu bez pritisnutog gasa – funkciju tempomata možete uključiti na zaslonu. Baterija Li-Ion 13 Ah puni se pomoću prijenosnog punjača u utičnici od 220 V, na puni kapacitet za 5-7 sati. Pri standardnoj vožnji s romobilom na jedno punjenje možete proći i do 35 km – pri kraćim vožnjama ga ne trebate ni puniti svaki put. Ukupna udaljenost može biti i kraća i dulja; ovisi o težini vozača, tipu terena, stilu vožnje, vanjskoj temperaturi itd. U slučaju nužde romobil se može voziti i odgurivanjem i s isključenim motorom. Na transreflektivnom zaslonu na kojem se vidi čitati i pri direktnom sunčevom svjetlu možete pratiti stanje baterije, brzinu, vrijeme vožnje i prijeđenu udaljenost. USB utor sa stražnje strane zaslona može i puniti Vaš mobilni telefon ili tablet, za vrijeme vožnje ili u stanju mirovanja pomoću dvosatnog brojača.

 

Romobil ima metalno svjetlo snage 400 lumena i dosegom 10 metara tako da ne trebate nikakvo dodatno svjetlo ni pri većoj brzini. Prednje i stražnje svjetlo napajaju se iz centralne baterije, a uključuju se pomoću prekidača na upravljaču, gdje se nalazi i tipka za trubu. Romobil se zaustavlja pomoću stražnje kočnice na kotaču.

 

Okvir romobila izrađen je od aluminija te može podnijeti opterećenje i do 120 kg. Upravljač je podesive visine s ergonomskim gripovima, pogodan je za vozače visine 150 – 210 cm. Iz sigurnosnih razloga je preporučena dob korištenja za starije od 16 godina. Gazište je duljine 48 cm, a širine 15 cm.

 

Gume su promjera 8″ (prednja je na napuhavanje, a stražnja je čvrsta) pa lako prelaze preko manjih neravnina. Otporni prednji i stražnji amortizer ublažuju neugodne vibracije tijekom vožnje, a kotače štite i blatobrani.