Akcija!

Altitude 8848 ženska jakna Cristal

1,739.40 kn uključ. PDV

Očisti
Categories: , , , SKU: N/A

Opis

Altitude 8848 ženska Jakna Cristal nesumnjivo je postavila standard za ekskluzivnu i stilsku skijašku jaknu. Jedna je najpopularnijih modela jakna za djevojke svih dobnih skupina. Moderan dizajn, udobnost i toplina faktori su koji su otvorili put uspjehu. Altitude 8848 ženska jakna je prvenstveno razvijena i dizajnirana da bude izuzetno udobna za skijanje, ali mnogi je nose i u gradu kao lijepu zimsku jaknu zahvaljujući svojoj udobnosti i toplini.

Glavni materijal jakne je nepropusan za vjetar i vodu durAtec® Extreme koji pruža dobru zaštitu. Šavovi na svim izloženim područjima su zalijepljeni kako bi se smanjio rizik od curenja. Karakteristični prošiveni paneli izrađeni su tehnologijom Ultra Sonic. Silueta jakne ženstvena je s istaknutim strukom i blago raširenim dnom.

Značajke koje ćete cijeniti su ventilacija ispod rukava, dvosmjerni patentni zatvarač sprijeda i patentni zatvarači na manšetama, tako da možete dobiti savršenu širinu za rukavice. Pametna pohrana za mobitel, dodatke i dragocjenosti riješena je s dva obložena džepa na struku s patentnim zatvaračem, unutarnjim džepom s patentnim zatvaračem i otvorenim mrežicama. Džep za skijašku kartu integriran je na rukavu.

Cristal jakna nudi svu udobnost koju biste poželjeli od skijaške jakne.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Boja

,

Proizvođač

Veličina odjeće

Namjena