• NOVOST!
  • POSEBAN DIZAJN SA SJEDALOM
  • BICIKL GURALICA, MALI MINI MICRO ROMOBIL I MINI MICRO ROMOBIL U JEDNOM
  • UKLJUČENO: ROMOBIL, ERGONOMSKO SJEDALO, O-UPRAVLJAČ i T-MINI MICRO UPRAVLJAČ
  • PRIKLADAN ZA DJECU OD 1 DO 6 GODINE ŽIVOTA
  • DOBITNIK NAGRADE BEST TOY AWARD 2012 na Nürnberškom sajmu igračaka

Mini micro romobil sa sjedalom omogućuje pokretljivost također i onim najmlađim – prikladan je za djecu od otprilike godinu dana pa naviše. Mališani neće više zavidjeti svojoj starijoj braći i sestrama koji voze romobil MINI MICRO.
A što je doista posebno: romobil se može preoblikovati i rasti zajedno s vlasnikom. Za najmlađe je prikladna inačica sa sjedalom i O-upravljačem, i utrka može početi. Kada vozači narastu i steknu bolju kontrolu nad nogama, sjedalo se može skinuti i nastat će romobil s mini upravljačem. Kada dijete dovoljno naraste (otprilike od tri godine pa naviše), možete montirati obični T-upravljač i dobit ćete popularni ROMOBIL MINI MICRO. Tri kotača pružaju sigurnost i stabilnost. Izvođenje zavoja ulijevo ili udesno zahtijeva od djece pomicanje težišta svojeg tijela te time ujedno razvija njihove motoričke sposobnosti i osjećaj za ravnotežu. Romobil MINI MICRO nije samo zabavno, već i prelijepo vozilo.
Poklon ekipi MICRO MS koja je došla na još jednu briljantnu ideju za malu djecu koja se žele zabavljati!
Ekipa je poduzeća MICRO MS za svoj najnoviji izum MINI MICRO 3u1 na Nürnberškom sajmu igračaka održanom početkom veljače ove godine primila između gotovo 400 prijavljenih igračaka nagradu Toy Award 2012. Toy Award svake godine predstavlja nove proizvode na sajmu koji se u odnosu na druge proizvode ističu svojom inovativnošću, konceptom proizvoda, kreativnošću i novom idejom igranja, te time otkriva najnovija postignuća u industriji.

NAPUTCI VEZANI ZA SIGURNOST:
Najveća dopuštena težina korisnika: 20 kg
Prilikom prvog namještanja sjedala na O-upravljač povedite računa o tomu da je sjedalo namješteno na visini koja odgovara djetetu. Obično se počinje od najnižeg položaja. Dijete mora biti u mogućnosti dodirnuti tlo cijelim stopalom, jer u suprotnom neće imati odgovarajuću kontrolu, što pak može izazvati opasnost prilikom kočenja.

TEHNIČKI PODATCI:
Boja: crvena
Promjer kotača: 120/80 mm
Prikladna dob (Mini sa sjedalom): 1 – 3 godina
Prikladna dob (Mini micro): 3 – 6 godina
Širina kotača: 24 mm
Najveća dopuštena težina: 20 kg
Kotači: PU 78 Shore A
Visina: 670 mm
Širina: 220 mm
Širina daske za stajanje: 110 mm
Duljina: 550 mm
Duljina daske za stajanje: 300 mm

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”277″ exclusions=”796″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”80″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/home/zutimacak/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]