PROFESIONALNA SLALOM RACING SKIJA SA TEHNOLOGIJOM SVJETSKIH PRVAKA

Ovaj paket s RACETRACK pločom osmišljen je za brze zavoje. Zategnuta linija postaje remek-djelo agilnosti i agresije zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji Svjetskog kupa i njegovim preciznim obrađenim rubnicima koji dolaze izravno iz trkaćeg/racing laboratorija.

GEOMETRIJA KOJA STVARA USPJEŠNU SKIJU

Uspjeh dolazi iz njegove geometrije. Svjetski prvak oslanja se na uspješan koncept: 122-68-103 je savršena širina skija u Slalomu koja omogućuje radijus od 13 m. Za agresivne, kratke zavoje.

RACETRACK ZA SLOBODNI FLEX SKIJE

Racetrack ploča osigurava savršeni, slobono savijanje skije. Kontakt sa snijegom – koji je presudan u skijanju – optimiziran je kao rezultat i vodi izravnom prijenosu snage. To znači da se energija koja se koristi izravno apsorbira na skije bez ikakvih gubitaka.

OVAJ SKIJA JE GLAVNA

Sa svojom hladnom i izravnom površinom, WC SC nije samo najbrža skija na planini, već je i najvjernija.

Fischer RC4 WC SC RT je klasična slalom skija, koji omogućuje najbolje moguće skijanje za napredne skijaše, za učitelje skijanja i za one koji žele imati osjećaj da vladaju slalomskim zavojima. Ova skija pretvara zavoj do savršenstva. U ovim skijama je puno skrivenih tehnologija: “Hole Ski” (“rupa“): smanjena težina na vrhu i repu skija, masa je skoncentrirana u sredini skije – s tim je poboljšana stabilnost skije, pošto je težina skije manja, manje su amplitude gibanja, a s tim i manje vibracija skija. To omogućava brži prijenos težine u zavojima sa rubnika na rubnik, drvena jezgra s 0,8 mm titanala “sendvič” konstrukcija skija pruža torzijsku krutost/stabilnost skije, Worldcup klizna ploča, najbolj vosak i najbolja obrada rubnika. Radijus dužinom od 165 cm je 13m, što omogućuje što omogućuje beskompromisno povezivanje slalomskih zavoja.

  • Radijus: 13m/165cm
  • Širina skije: 122-68-103
  • Ploča: RACETRACK
  • Težina: 2100g/165cm
  • Raspoložive dužine: 150,155,160,165,170
  • Set vezova: T20216 RC4 Z12 Powerrail BRAKE 85 [F]
  • Konstrukcija / Tehnologija: AIR CARBON TI 0.8, HOLE SKI TECHNOLOGY, RACETRACK, WORLD CUP TUNING, SINTERED BASES, CONCAVE SIDEWALL, BEECH POPLAR WOOD CORE