Fischer RC PRO 110 VACUUM FULL FIT fantastična je izvedba nove Fischer skijaške cipele sa novim AFZ (Active Fit Zone) uloškom sa flex zonama za savršeni FIT nogu u cipeli i izuzetan prijenos snage, privlačnog izgleda, hrapavog dizajna i novih boja. Cipela je namijenjena boljim skijašima. Prva je cipela na tržištu koja ima aktivni uložak koji podupire nogu u tri zone, a rezultat je više udobnosti i bolje performanse zahvaljujući odličnom fitu na nogama koji se prilagođava dinamičkim pokretima stopala i noge. Skijaška cipela RC PRO 110, je cipela sportskih performansi te uz savršenu prilagodbu kroz Vacuum tehnologiju skijaš dobiva visoko kvalitetnu cipelu obikovanu po nozi uz mnoge vrhunske značajke. Jednostavan ulaz i izlaz noge iz cipele.  

Iznimno precizno podešavanje skijaške cipele putem Vacuum fit tehnologije svakom pojedincu donosi značajne prednosti: savršeno pristajanje oko cijelog stopala i noge – uključujući i petu. To je razlog zašto je cipela agresivna, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Tehnologija dostojna svjetskih prvaka!

*Fischer Vacuum FIT su prve skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Vacuum FIT je patentirana tehnologija, koja je prezentirana 2011 godine, kada je osvojila je nagradu  ISPO European Ski Award. Tehnologija omogućava, da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala.

Tehnologija Vacuum FIT već se koristi kod najboljih skijaša u Svjetskom kupu, na najvišoj razini. Prijašnji, neprilagodljiv materijal zamijenjen je novim, zvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera i 15% lakšim materijalom od postojećeg. Proces prilagodbe se  izvodi posebnim postupkom na posebnom uređaju, zvanom „Vacuum fit station“.  VACU-PLAST je također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. Što je pak najvažnije: maksimalna prilagodba znači i idealan prijenos snage, a time i bržu reakciju skija. Prilagođava se i svim onim skijašima, koji imaju vječni problem sa stopalima i koji sada mogu skijati bez neprijatnih bolova u stopalu.

*Skijaške cipele VACUUM su zadržale jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnoj poziciji nogu u cipeli – u položaju “” V “”. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja što se prenosi i na skijanje.

 
  • Boja: black/black
  • Tvrdoća: 110
  • Materijal školjke: Vacu-P
  • Kopče školjke: RC Pro
  • Uložak: AFZ liner
  • Širina prednjeg djela: 100mm +/-5mm
  • Veličina: 25,5 / 26,5 … 30,5
  • Čičak kopča: RC Pro
 
*molimo vas rezervirajte svoj termin za isprobavanje i kupovanje pancerica unaprijed na br. tel. 01/ 6192 620.