Otvorenje klizališta ispred Arena centra

Pozivamo vas na otvorenje klizališta Adventsko klizalište by Žuti mačak na glavnom ulazu Arena centra u nedjelju 27.11.2016. u 17:00 h uz bogat zabavni program.

Ukližite u blagdansku čaroliju na svečanom otvorenju Adventskog klizališta by Žuti Mačak. Rasplesane maskote, klizačice, najpoznatija lica u gradu, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas u nedjelju, 27. studenoga, od 17 sati ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Otvaranje počinjemo predstavom “Maskote show” koja počinje u 17 h. U predstavi sudjeluje šest različitih maskota koje se pojavljuju jedna po jedna, sa svim svojim specifičnostima. Neke od njih su odlični plesači, vježbači, glazbenici, i umjetnici… dok neke to silno žele postati. Hoće li u tome uspjeti najbolje da dođete i saznate sami. Predstava je interaktivna, pozitivna, zanimljiva, i nudi najposebnije likove koje imate priliku upoznati. Vidjeti uživo Lava, Pandu, Zeca ili Vjevericu neprocjenjivo je iskustvo. Budite i vi dio Maskote Showa, a kasnije nastavite druženje s najvećim facama u gradu, zaplešite s njima i fotografirajte se.
maskote
Nakon predstave male klizačice iz klizačkog kluba “Leda” zajedno sa svojim trenerom razveseliti će nas svojom kratkom klizačkom točkom.

Cijelo događanje će pratiti prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

Osim događanja na ledu uz led zabavite se uz prigodni facepainting te figure od balona koje će za sve ledoljupce izrađivati klaun Balonko

Veselimo se druženju u nedjelju 27.11.2016. u Arena centru!

Kontakt: 099 2110 937 / klizaliste@zutimacak.hr