Apartmani Pinia 4*

Na južnoj strani otoka Brača smjestio se Bol, najstariji gradić na bračkoj obali. Prostrane šljunčane plaže koje se protežu u dužini od 3650 km i brojni izvori pitke vode učinili su Bol prvom turističkom oazom na otoku Braču i popularnim odredištem za obiteljski odmor.
Uz kilometre prekrasnih plaža Bol je zasigurno najpoznatiji po plaži Zlatni rat, po mnogima najljepšoj plaži čitavog Jadrana. Iznad Bola izdiže se gorski vijenac Bolska kruna, ilirska gradina Koštilo i Vidova gora, najviši vrh jadranskog otočja.
3650 metara prirodne obale jedan je od glavnih razloga zašto je Bol jedan od hrvatskih top turističkih destinacija i on je zaista šljunčani raj.
Na istočnoj strani mjesta se nalaze tri plaže, sedam plaža na zapadu, uključujući Zlatni Rat i nekoliko manjih plaža u centru.
Izvan popularne turističke ponude, postoje i male skrivene uvale i plaže do kojih se može doći jedino brodom (sa ili bez skipera).

Apartmani Pinia se nalaze na jednoj od najljepših lokacija na Bolu, 150 m od bolske promenade, plaže i mora. Nalazi se u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža, 10 minuta pješice od Zlatnog Rata i 5 minuta od centra grada.

Ponudu možete preuzeti ovdje: APARTMANI PINIA, BOL-BRAČ