Zamolba za sponzorstvo/pokroviteljstvo sportskog programa Žuti Mačak za djecu predškolske i školske dobi

Svi znamo koliko je sport važan za ljudski organizam, kako za odrasle zbog održavanja zdravlja tako još i više za djecu zbog njihovog razvoja. U današnje vrijeme djeca sve više vremena provode ispred računala, na mobitelima i tabletima igrajući igrice. Cilj našeg sportskog programa je popularizirati sport među najmlađima kako bi prihvatili i razvili pozitivne živote navike. Bavljenje sportom kod djece potiče razvoj prirodnih oblika kretanja uz postepeno savladavanje složenijih motoričkih gibanja, razvija socijalne vještine i potiče razvoj kognitivnih sposobnosti, fine motorike i kreativnosti. Boravak na svježem zraku, bavljenje sportom, razvijanje natjecateljskog duha pozitivno utječe na mentalni i fizički razvoj djece. Sport pomaže oblikovanju karaktera djeteta, izrađuje samopouzdanje, te uči odgovornosti i razvija zdrave radne navike. Sudjelovanjem u našem sportskom programu djeca se druže sa svojim vršnjacima, te kroz igru i zabavu savladavaju pojedine sportove. Svojim raznolikim programom potičemo razvoj samopouzdanih i svestranih malih sportaša i sportašica.

Naš sportski program se sastoji od:
1. škole skijanja
2. škole klizanja
3. škole plivanja
4. škole rolanja
5. škole vožnje bicikla

Važno je napomenuti da je program verificiran i odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te slovimo kao centar specijaliziran za dječje sportske programe.

Ukoliko prepoznajete naš potencijal te odlučite u suradnji s nama omogućiti što kvalitetniji i uspješniji razvoj naših mladih sportaša slobodno nam se javite na info@zutimacak.hr.
Našu prezentaciju sa svim detaljima možete pogledati niže u prilogu.

sponzorstva 2016